uvařila 1. 6. 2010 10:45
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 6. 2010 10:45
vejce, cukr, cukr vanilkový, olej, mléko, mouka polohrubá, prášek do pečiva, džus pomerančový, cukr, moučka škrobová, máslo, cukr moučkový, mléko, pudink vanilkový, cukr vanilkový, piškoty, džus pomerančový, rum,
Vánoční štóla: Německý symbol Vánoc pochází z Drážďan, ta pravá drážďanská je s kandovaným ovocem a voní máslem
Americký Sad cake neboli „smutný" dort voní oříšky a díky snadnému hrníčkovému receptu je připraven za chvilku
Jak na slavný pajfálský knedlík? Božská příloha z filmu Slavnosti sněženek voní po slanině a na závěr potřebuje jeden krok navíc