uvařila 19. 6. 2012 17:08
Džuveč"Monastýr"
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 6. 2012 17:08
Džuveč"Monastýr"
maso mleté mix, cibule, vejce, kapie, rajče loupané, brambory, česnek, protlak rajčatový, rýže, lilek, vývar hovězí, pepř mletý, paprika sušená sladká, olej, strouhanka, pažitka, sýr strouhaný, sůl
Pečený bůček na uzené paprice, cibuli a česneku je krásně šťavnatý a voňavý, jeho příprava je snadná i pro začátečníky
Pečeme s Ivou: Maličké křehké rohlíčky můžete plnit oblíbenými sladkými náplněmi. Upečené jsou raz dva!
Dokonalá musaka s jehněčím masem: Podle receptu šéfkuchařky Marianthi bude chutnat jako v řecké taverně