uvařila 10. 7. 2019 12:54
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 7. 2019 12:54
těstoviny tarhoňa, maso vepřové mleté, protlak rajčatový, cibule, česnek, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá červená, hrášek mražený, vývar masový, olej, sádlo, bazalka čerstvá, sůl, pepř mletý, chilli, sýr strouhaný
Kulajda s cibulí: Do jihočeské polévky patří houby a zakysaná smetana, typickou chuť a vůni dodá čerstvý kopr a směs koření
Holka u plotny radí: Jak na výbornou velikonoční nádivku s medvědím česnekem a klobásou? Šťavnatost zajistí uzený bůček
Umíte správně rozmrazovat maso? Může to být věda, ale s našimi triky to zvládnete