uvařila 28. 2. 2011 13:53
přidávám fotečku..dělala jsem je vždy jen smetanový..i toto je moc dobré
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 2. 2011 13:53
přidávám fotečku..dělala jsem je vždy jen smetanový..i toto je moc dobré
maso hovězí, vejce, okurky sterilované, špek, salám měkký, cibule, hořčice plnotučná, olej, sůl, pepř mletý, mouka hladká, voda
Influencer Kovy se rozjel v kuchyni a přiznává: Chci letos poprvé upéct bábovku nebo mramorové řezy podle mámy
Sladké léto s Josefem Maršálkem: Slavný cukrář radí, jak na tu nejlepší bublaninu. Takhle bude krásně nadýchaná!
Odměřujeme bez váhy: Kolik gramů je lžíce másla nebo hrnek mouky?