uvařila 2. 1. 2009 12:58
fazolová polévka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 1. 2009 12:58
fazolová polévka
fazole, cibule, mrkev, petržel, celer, paprika čerstvá červená, rajče, kapusta, paprika sušená sladká, masox hovězí, protlak rajčatový, bobkový list, vegeta, petrželka, smetana zakysaná, jíška, olej, sůl, pepř mletý
Garum: Speciální omáčka z fermentovaných ryb s výrazným aromatem je právě „in“, jídla obohatí o tajemnou pátou chuť umami
Vepřový guláš: Aby byl krásně šťavnatý, je nejdůležitější správný poměr masa a cibule, hospodský říz mu dodá paprika
Pečeme s Ivou: Znáte grilované placky z kynutého těsta? Nevšední přílohu můžete připravit hostům u stolu přímo před očima