uvařila 2. 6. 2013 14:24
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 6. 2013 14:24
fazole bílé, krkovice vepřová, slanina anglická, cibule, orlická klobása, protlak rajčatový, kečup ostrý, paprika sušená pálivá, pepř, sůl, olej, masox, mouka, koření nové koření, bobkový list, bazalka čerstvá, sůl, sůl, pepř, kmín celý
Španělská studená polévka gazpacho: Podle tohoto originálního receptu je nejlepší s vajíčkem, tuňákem a slaninou
Pět slavných jídel a tajemství jejich názvu: Palačinky crêpe Suzette na počest královy milenky, steak Wellington podle vojevůdce
Jídelníček z filmu Pelíšky: K snídani čaj a loupáček, na večeři rajská nebo knedlíky s vajíčkem a okurka