uvařila 6. 9. 2015 21:35
základní suroviny
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 9. 2015 21:35
základní suroviny
fazole červené, rajče drcené, pyré dýňové, cibule červená, česnek, olej, vývar zeleninový, římský kmín mletý, sůl, skořice mletá, koření nové koření mleté, pepř mletý, balsamico, chilli paprika čerstvá, smetana zakysaná, semínka dýňová
7 tipů, jak na ten nejlepší velikonoční mazanec: Takhle nepopraská a bude nádherně nadýchaný!
Tarte Tatin: Slavný obrácený koláč vznikl omylem, dnes má i svůj vlastní oficiální fanclub
Zapečený hermelín s bramborami: Šťavnaté a chuťově výrazné jídlo se hodí jako rychlý oběd, který hravě zvládne i začátečník