uvařil 3. 7. 2015 17:36
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 3. 7. 2015 17:36
filet z tresky, máslo, mouka hladká, šalvěj, koření na ryby, těstoviny penne, olej olivový, bazalka čerstvá, bazalková nať, nať petrželová, semínka piniová, česnek, olej olivový extra virgin, šťáva citronová, sýr parmazán strouhaný, rajče, sýr mozzarella, olej olivový
Nejlepší zelenina na hubnutí je růžičková kapusta! Zatočí s kily navíc a posílí imunitu
Staří Mayové se živili hlavně kukuřicí. Na talíři měli i maso z morčat nebo pečeného leguána a do všeho přidávali chilli
Tvarohovo-pudinkový pohár s rýží a ostružinami je skvělá letní svačinka plná bílkovin. Zažene chuť na sladké a ještě dokonale osvěží