uvařil 3. 7. 2015 17:36
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 3. 7. 2015 17:36
filet z tresky, máslo, mouka hladká, šalvěj, koření na ryby, těstoviny penne, olej olivový, bazalka čerstvá, bazalková nať, nať petrželová, semínka piniová, česnek, olej olivový extra virgin, šťáva citronová, sýr parmazán strouhaný, rajče, sýr mozzarella, olej olivový
Poslední večeře Krista: Co skutečně jedl Ježíš večer před tím, než byl ukřižován? Placky z nekvašeného těsta a speciální moučník
Klasický ruský boršč: Tenhle jednoduchý recept na dokonalou podzimní polévku zaručeně zvládnete
Valašské pečáky: Dozlatova upečené křupavé brambůrky potřené česnekovou směsí, to je jednoduchý a levný oběd