uvařila 5. 2. 2016 18:53
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 2. 2016 18:53
mořská štika, semínka sezamová, semínka lněná, salát little gem, rajče cherry, paprika čerstvá žlutá, pepř citronový, sůl, olej sezamový, semínka sezamová, semínka lněná, krém balsamico, brambory, krupice, sůl, semínka sezamová
Historie rajčat: V 18. století se jimi otrávilo několik aristokratů, v roce 1893 kvůli rajským jablkům dokonce zasedal Nejvyšší soud
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník