uvařil 16. 11. 2015 17:54
Filety ze pstruha na bramborovém pyré
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 16. 11. 2015 17:54
Filety ze pstruha na bramborovém pyré
pstruh, hrášek mražený, mouka hladká, sůl, pepř, kmín celý, ghee, olej olivový, karotka, žampióny, nať petrželová
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky