uvařila 14. 9. 2013 15:02
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 9. 2013 15:02
brambory, olej olivový, sůl hrubá, filet z ryb, sůl, mouka hladká, sůl, pepř mletý, pivo světlé, bílek, vejce, olej, sůl, pepř, hořčice plnotučná, cibulka, okurky sterilované, omáčka worcesterová
Vyzkoušeli jsme za vás: Domácí salko je lepší a levnější než to kupované. Vyjde vás na 30 Kč!
Moravské zelí podle receptu od dědy voní kmínem, cibulí a špekem. Jeden krok se ale musí udělat jinak, radí šéfkuchař Honza
Na Matějskou jen s plnou peněženkou: Cukrová vata za 250 Kč, smažák za 185 Kč a perníkové srdce stojí 450 Kč