uvařila 24. 12. 2010 22:15
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 12. 2010 22:15
maso hovězí, prsa kuřecí, maso pštrosí, maso krůtí, rýže, směs zeleninová mražená, bujón, majonéza, kečup sladký, koření kari, sušená bazalka, koření oregáno, petrželka sušená, pepř zelený sterilovaný, sůl, pepř bílý, citron, žampióny, křen
Houby naložené v sádle nebo v soli: Dva tradiční způsoby, jak si uchovat poklady z lesa na zimu
Grilování levou zadní: Jak na nejlepší krkovičku? Šéfkuchaři radí nesolit předem a vyndat včas z lednice
Punčový dort podle Josefa Maršálka: Zákusek, který voní rumem, skořicí a pomerančem je neskutečně vláčný