uvařila 12. 8. 2011 21:58
zatížíme (6)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 8. 2011 21:58
zatížíme (6)
šlehačka, cukr moučkový, smetana zakysaná, ztužovač želatinový, mandarinky, vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, olej, voda, mouka hladká, prášek do pečiva, mléko, cukr krystal, pudink, máslo,
Připravte si hermelín v různých podobách: V nevšední pomazánce se zelím, zapečený s bramborami nebo plněný chutná božsky
Jak na nejlepší slovenské halušky: Tohle si při přípravě pohlídejte, pak budou dokonalé
Vnitřnosti k obědu: Jak na výtečné ledvinky po uhersku? Díky marinádě v mléce chutnají skvěle a jsou jemné a šťavnaté