uvařila 12. 8. 2011 22:05
a zdobíme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 8. 2011 22:05
a zdobíme
šlehačka, cukr moučkový, smetana zakysaná, ztužovač želatinový, mandarinky, vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, olej, voda, mouka hladká, prášek do pečiva, mléko, cukr krystal, pudink, máslo,
Holka u plotny radí: Tuniská polévka chorba frik voní římským kmínem, rajčaty a česnekem a snadno se připravuje
Jak využít šípky? Jednoduchá marmeláda je připravená za chvilku a na zimu nám dodá vitaminy
Bůček předem vařený a pečený: Na povrchu křupavé maso je uvnitř úžasně šťavnaté. Stačí jen dodržet postup při přípravě