uvařila 20. 1. 2012 21:13
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 1. 2012 21:13
šlehačka, cukr moučkový, smetana zakysaná, ztužovač želatinový, mandarinky, vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, olej, voda, mouka hladká, prášek do pečiva, mléko, cukr krystal, pudink, máslo,
5 zaručených vychytávek, jak připravit tenké a nadýchané palačinky jako z francouzské cukrárny. Pomůže i máslo nebo sodovka
Hit internetu: Nepečený jablečný čokoládový dort jen ze dvou ingrediencí je krásně vláčný a na přípravu snadný
Pečeme s Ivou: Chutná vám domácí pečivo? Upečte si ve formě nebo v domácí pekárně pružný světlý chléb plný semínek!