uvařila 19. 9. 2011 20:50
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 9. 2011 20:50
prsa kuřecí, slanina anglická, cibule šalotka, máslo, houba hřib, víno bílé, česnek, vývar, smetana ke šlehání, mouka hladká, bobkový list, tymián čerstvý, pepř, sůl, nať petrželová
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Retro okénko: Perníčky ruměnky s voňavou polevou obsahují máslo a rum, jsou krásně měkké a nadýchané, na přípravu snadné
Stůl omotaný řetězem, pouštění skořápek a házení střevícem. Znáte dobře štědrovečerní zvyky?
Jak na ty nejlepší celerové řízky? Předvařte celer ve vývaru a pak jej obalte se sýrem a šunkou, chuť je fantastická