uvařila 25. 2. 2009 13:38
zelňačka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 2. 2009 13:38
zelňačka
zelí bílé hlávkové, brambory, vejce, cukr, ocet, masox hovězí, masox slepičí, smetana sladká, smetana kysaná, kmín drcený, mouka hladká, voda, sůl, petrželka
Hitem internetu jsou netradičně připravené těstoviny s chutí cibulačky: One Pot French Onion Pasta jsou úžasně jemné a voňavé
Srbské rizoto: Retro pokrm je šmrncnutý Balkánem a neobejde se bez jedné důležité ingredience, která mu dodá tu správnou barvu
Vánoce na vídeňském císařském dvoře: Po půstu se podávala ryba a salát z polníčku, císař musel mít „tafelspitz“ a Maura v košili