uvařila 30. 9. 2024 22:37
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 30. 9. 2024 22:37
mouka hladká, mouka polohrubá, sůl, cukr moučkový, cukr vanilkový, mléko, rum, vejce, máslo, droždí čerstvé, olej, mouka polohrubá, poleva čokoládová, poleva, zdobení cukrářské, kokos, oříšky
Cukrář Josef Maršálek radí, jak na domácí pařížskou šlehačku: Díky jedné ingredienci skvěle drží tvar a chutná božsky
Herečka Patricie Pagáčová upeče jen dva druhy cukroví. Vanilkové rohlíčky podle babičky ale nesmějí chybět
Rychlá šlehačková bábovka je nádherně vláčná, neuvěřitelně nadýchaná a jemná, přitom ji snadno zvládne i začátečník