uvařila 12. 11. 2014 16:17
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 11. 2014 16:17
zelí bílé hlávkové, maso mleté, cibule, paprika sušená sladká, pepř mletý, sůl, cibule, protlak rajčatový, smetana zakysaná, koření nové koření, bobkový list, pepř černý, sůl, olej
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Revoluce! Dopřejte si i sladká jídla zdravě!
Líska je nejen krásná, ale i užitečná dřevina. První rok je nutné ji hodně zalévat, oříšků se poprvé dočkáme za tři roky
Pečený pivní guláš z trouby: Večeře téměř bez práce uspokojí i ty náročnější jedlíky, ale opije vás jen svou skvělou chutí