uvařil 27. 6. 2010 18:03
Granko-tvarohové řezy
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 27. 6. 2010 18:03
Granko-tvarohové řezy
mouka hladká, kypřící prášek do pečiva, cukr krystal, olej, mléko, vejce, kakao granko, kůra citronová, tvaroh měkký, cukr vanilinový, pudink vanilkový, cukr moučkový, vejce, mléko, mouka hrubá
Lehká cuketovo-sýrová „pizza“ bez mouky: Cedník a těžítko pomohou z cukety dostat co nejvíce vody a slaný koláč pak bude křupavý
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Kolik chutí znáte, tolikrát jste gurmánem. Co je umami a proč nám tak chutná "čína"?