uvařil 9. 6. 2011 20:29
tuňáka smícháme s cibulkou a šťávou z citronu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 9. 6. 2011 20:29
tuňáka smícháme s cibulkou a šťávou z citronu
brambory, tuňák, cibule, citron, tatarská omáčka, sůl, pepř mletý, koření grilovací, olej, kapary, bylinky
Náš život s celiakií: Bezlepkové cestování aneb Co nás příjemně překvapilo během dovolené v Itálii
Rajčatový salát jako čerstvý i v zimě: Stačí ho jednoduše zavařit, postup je snadný, salát skvěle chutná a vydrží několik měsíců
Růžičková kapusta je nenáročná zelenina, kterou můžete sklízet i v mrazech. Před škůdci ji ochrání postřik a odstraňování plevele