uvařil 14. 9. 2009 20:51
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 14. 9. 2009 20:51
prsa kuřecí, žampióny, cuketa, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, cibule, olej olivový, ocet balsamiko, bazalka čerstvá, koření oregáno, pepř mletý, sůl, okurka čerstvá, jogurt bílý, sůl, pepř mletý, ocet balsamiko, olej olivový, česnek
Deset nejstrašidelnějších jídel světa: Na hadí polévku, smaženou tarantuli nebo oční bulvy tuňáka si troufnou jen ti nejotrlejší
Studentské carpaccio aneb Gothaj s cibulí frčel v hospodách před lety a opět se vrací na výsluní
Cukrář Josef Maršálek: Ve StarDance budu žít každou minutu, jako by měla být poslední. Na záhul jsem zvyklý