uvařila 5. 6. 2011 19:06
grilujeme...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 6. 2011 19:06
grilujeme...
filet z mečouna, česnek, petrželka, olej olivový, citron, rajče cherry, paprika čerstvá červená, cibule, pepř cayenský, sůl
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Předvařené koleno dopečené v remosce nebo troubě má zlatavou kůrčičku, přitom je nádherně šťavnaté a na talíři se rozpadá
Retro okénko: Recept na slavnou socialistickou vepřovku pomůže uchovat maso na horší časy. Příprava je velmi snadná
Tajemství štíhlé postavy vévodkyně Kate: Známe její jídelníček