uvařila 13. 10. 2011 13:07
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 10. 2011 13:07
přední hovězí, cibule, česnek, mouka hladká, olej, protlak rajčatový, kapary, šťáva citronová, sůl, pepř
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Perníková omáčka: Bohatá chuť a vůně koření skvěle ladí s masem, uzeninami i dezerty, důležitý pro její přípravu je ten správný perník
Tipy na perfektní oslavu Silvestra i vstup do nového roku!
Staročeské placky lokše jako dokonalá přílohou k huse, kachně i ke kuřeti. Jsou levné, dobré a příprava je snadná