uvařila 21. 11. 2009 20:26
Závěrečné dušení
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 11. 2009 20:26
Závěrečné dušení
krkovice vepřová, sůl, pepř, koření gyros, omáčka worcesterová, olej, mouka hladká, brokolice, česnek, cibule, cibule červená, hlíva ústřičná, paprika čerstvá červená, pórek, vývar zeleninový
Historie kaváren v Orientu i v Evropě: První šálky tmavého moku chutnaly jako saze a podávaly se zásadně s cukrem a kořením
Čerstvé bylinky na podzim? Vysejte petrželku, kopr či kerblík, nejsou nijak náročné na půdu, ani na péči, a skvěle doplní saláty
Průvodce pitným režimem dětí: Co mohou pít a co ne od narození do 5 let?