uvařila 2. 4. 2009 22:46
Marinované maso
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 4. 2009 22:46
Marinované maso
krkovice vepřová, kýta vepřová, koření gyros, olej, chléb pita, zelí bílé hlávkové, mrkev, paprika čerstvá červená, olej, ocet, sůl, cukr, koření tzatziki, smetana zakysaná, jogurt bílý
Ovocné osvěžení pro malé i velké: 10 skvělých domácích limonád, které musíte zkusit!
Upekli jsme nadívaná vejce podle M. D. Rettigové: Zužitkují se do nich vykoledovaná vajíčka i starší pečivo a jídlo chutná skvěle
Cibule dává salátům tu správnou chuť. Jak zmírnit její štiplavost a jaké odrůdy jsou do salátů nejvhodnější