uvařila 26. 7. 2011 21:08
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 7. 2011 21:08
kýta vepřová, okurky sterilované, párky, mrkev, celer, petržel, cibule, slanina, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, smetana na vaření, mouka hladká, hořčice, šťáva citronová, cukr, máslo, olej, sůl
Pestrobarevné noky nadchnou vzhledem i chutí. Víte, jakou barvu získáte ze šafránu nebo inkoustu ze sépie?
Plněná kapsa na houbách: Vepřové plátky s voňavou houbovou omáčkou připravené v papiňáku jsou na stole za půl hodiny
Jarní cibulka 5x jinak: Grilovaná jako příloha odlehčí masité pokrmy, ve slaném koláči perfektně ladí se sýrem a smetanou