uvařila 16. 8. 2014 14:39
S tvarohem a povidly, někdy jen tak zabalím s nádivkou a prostříhám
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 8. 2014 14:39
S tvarohem a povidly, někdy jen tak zabalím s nádivkou a prostříhám
mouka hladká, cukr, mléko, droždí, máslo, žloutek, sůl, kůra citronová, tvaroh, cukr, žloutek, kůra citronová, cukr vanilkový, povidla švestková, rum
10 nejlepších jídel z mrkve: Dáte si mrkvové řezy, pomazánku nebo babiččiny buchty mrkvánky?
Jak na skvělé česnekové máslo? Hodí se na bagetu, těstoviny i k masu a můžeme je i zamrazit
Souboj na talíři završil fantastický houbový guláš pod taktovkou Jana Punčocháře. Jak tohle levné jídlo připravit dokonale?