uvařila 21. 3. 2011 11:55
Postup přípravy II.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 3. 2011 11:55
Postup přípravy II.
plec vepřová, párky, zelí kysané, slanina, vejce, sůl, pepř, cibule, tuk, paprika sušená sladká, mouka hladká, protlak, smetana, citron, hořčice, voda
Sladké bramborové taštičky jako od babičky: Plněné povidly s voňavým perníkem, sypané mákem a polité máslem chutnají božsky
Rozlitý džus ani trocha hluku je nerozhází: Tyhle pražské restaurace a kavárny jsou na spořádané i neposedné děti připraveny!
Kam za jídlem na Colours of Ostrava: Hitem je polská pizza za 280 korun, zklamáním za 98 Kč rohlík s kuřetem na paprice