uvařila 10. 12. 2013 13:49
Přidáme sůl,pepř,jogurt a tatarskou omáčku
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 12. 2013 13:49
Přidáme sůl,pepř,jogurt a tatarskou omáčku
sýr hermelín, kaki, jablko, cibule, jogurt bílý, tatarská omáčka, sůl, pepř mletý
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Nedělní snídaně do postele: Udělejte si luxusní kaši, zapečené toasty nebo jemnou omeletu
Jan Amos Komenský prožil velkou část života v Nizozemsku. Tam měl nejčastěji na talíři luštěninovou kaši a k ní žitný chléb
Čas zavařování ještě neskončil. Udělejte si vynikající sladkokyselý dýňový kompot!