uvařila 19. 1. 2021 19:19
Přesně podle receptu, ale obalovala jsem 2x. Po rozkrojení krásně šťavnatý, výborný.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 1. 2021 19:19
Přesně podle receptu, ale obalovala jsem 2x. Po rozkrojení krásně šťavnatý, výborný.
bok vepřový, sýr strouhaný, vejce, bylinky, smetana na vaření, ořech muškátový, sůl, vejce, mouka hladká, strouhanka, olej
Jak na dokonalé a šťavnaté hovězí na houbách? Chuť vylepší slanina, česnek i sklenka bílého vína
Dobrota ve znaku Lotrinska: Slaný koláč quiche miloval i polský král Stanislav I.
Jak na nejlepší hrušková povidla? Cukr není nutný. Potřebujete jen velmi zralé hrušky a povidla musí pořádně zhoustnout