uvařila 19. 1. 2014 15:08
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 1. 2014 15:08
houby mražené, cibule, máslo, sádlo, vývar vepřový, bobkový list, pepř mletý, sůl, koření houbová variace, pomazánkové máslo, mouka hladká, mléko, ocet
Přidáno před 15 minutami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Jihočeská kulajda: Výborná smetanová polévka s brambory a čerstvě nasbíranými houbami voní koprem
Džem ze slaniny se výborně hodí na grilované maso. Základem je cibule a opečené plátky slaniny
Jak sázet pórek? Semínka je dobré předem namočit a slabší rostlinky odstraňovat. Na záhonku déle vydrží jeho zimní odrůda