uvařila 16. 6. 2013 12:54
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 6. 2013 12:54
maso vepřové mleté, vejce, sůl, pepř, hořčice, cibule, mouka hladká, houby mražené, pórek, máslo, olej olivový, kmín drcený, česnek, petrželka zelená, brambory, smetana na vaření, cibule
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Pečeme s Ivou: Sladká česká tradice k nakousnutí - kynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Hříbková omáčka hříbkajda: Je jemná díky smetaně a krásně voní kmínem, s knedlíky chutná božsky
Pařížskou šlehačku snadno připravíte i doma: Bude chutnat jako z luxusní cukrárny, před šleháním se ale musí dobře vychladit