uvařila 13. 8. 2011 14:52
1. pokládání směsi, 2. opečené kapsy, 3. po podlití vodou, 4. ..a smetanou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 8. 2011 14:52
1. pokládání směsi, 2. opečené kapsy, 3. po podlití vodou, 4. ..a smetanou
kýta vepřová, houby, kmín drcený, paprika sušená sladká, sůl, pepř bílý mletý, cibule, máslo, smetana 33%, sýr camembert, rozmarýn, mouka hladká
Pestrobarevné noky nadchnou vzhledem i chutí. Víte, jakou barvu získáte ze šafránu nebo inkoustu ze sépie?
Plněná kapsa na houbách: Vepřové plátky s voňavou houbovou omáčkou připravené v papiňáku jsou na stole za půl hodiny
Jarní cibulka 5x jinak: Grilovaná jako příloha odlehčí masité pokrmy, ve slaném koláči perfektně ladí se sýrem a smetanou