uvařila 15. 9. 2014 22:29
Hříbky podusíme,necháme zchladnout a promícáme se zbývajícími surovinami.Tvarujeme placky a grilujeme 20 minut
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 9. 2014 22:29
Hříbky podusíme,necháme zchladnout a promícáme se zbývajícími surovinami.Tvarujeme placky a grilujeme 20 minut
houba hřib, olej, cibule, pepř mletý, kmín drcený, stehno kuřecí uzené, solamyl, vejce, cibule lahůdková, sůl
Výběr zralého melounu v obchodě je hračka: Stačí jen znát pár fíglů, jak kvalitu objevit. Rozhoduje váha, pruhy i poklepání
Retro okénko: Besipky kdysi stály jen 70 haléřů. Balení sladkých kroužků s ovocnou příchutí bylo vyrobeno speciálně pro řidiče
I šlehačka má svá tajemství. Na výrobu té domácí stačí dvě ingredience