uvařila 13. 2. 2017 14:03
Vepřové výpečky z kýty s kynutým houskovým knedlíkem a bílým kysaným zelím
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 2. 2017 14:03
Vepřové výpečky z kýty s kynutým houskovým knedlíkem a bílým kysaným zelím
pečeně vepřová, sůl, pepř, paprika sušená sladká, koření grilovací, zelí kysané, kmín celý, mouka hrubá, cukr, cibule, olej
Čatní z angreštu je jemně pikantní a lehce aromatické. S cibulí a hořčičným semínkem báječně ladí k sýrům
Příprava na jaro: Patero opravdu funkčních rad, jak nastartovat zamrzlý organismus
Slavné těstoviny carbonara jsou úžasně jemné a krémové díky omáčce ze žloutků. Ty se ovšem musejí přidat v pravou chvíli