uvařil 26. 5. 2009 19:06
hovězí guláš IV
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 26. 5. 2009 19:06
hovězí guláš IV
kližka hovězí, cibule, sádlo, celer, paprika sušená sladká, majoránka, pepř mletý, kmín celý, česnek, protlak rajčatový, hořčice plnotučná, koření polévkové, mouka hladká, koleno vepřové, kosti vepřové, sůl, pepř celý, libeček, voda
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Vyzkoušeli jsme za vás: 6 triků, které mají zabránit slzám při krájení cibule. Pomáhá víc chleba nebo mrazák?
Velký přehled nejznámějších druhů párků: Frankfurtské se hodí do polévky, debrecínské na gril a spišské k zapékání
Pečeme s Ivou: Slunečnicový bochníček vás potěší svou výbornou chutí a tmavou střídou plnou semínek. Příprava je snadná