uvařila 25. 5. 2010 22:20
Hovězí gulášek s medem a jablky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 5. 2010 22:20
Hovězí gulášek s medem a jablky
kližka hovězí, med, protlak rajčatový, česnek, bobkový list, vývar hovězí, cibule, mrkev, jablko, sůl, pepř, olej, majoránka, šťáva citronová
Přezrálé ovoce lze stále skvěle zužitkovat: Z jahod či pomerančů vyrobíte skvělou zmrzlinu, z banánů osvěžující lízátka
Guláš s houbami bude kvalitní díky těmto postupům a proměníte ho různými druhy hub
Rodina rozjela samosběr okurek i hrášku za pár korun: Pole jsme měli vybrané za tři dny, teď frčí česnek, říká mladá farmářka