uvařila 22. 2. 2022 21:28
Blánu nařízneme, pomocí ukazováčku nadzvedneme, uvolníme a stáhneme. Při stahování blánu přidržujeme papírovou utěrkou, aby neklouzala
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 2. 2022 21:28
Blánu nařízneme, pomocí ukazováčku nadzvedneme, uvolníme a stáhneme. Při stahování blánu přidržujeme papírovou utěrkou, aby neklouzala
játra hovězí, smetana, víno bílé, mouka hladká, olej, máslo, cibule, žampióny, omáčka worcesterová, pepř, sůl
Na co nezapomenout při přípravě beránka? Kromě osvědčeného receptu je třeba dobře vymazat formu a ozdobit ho podle fantazie
Historie svatebních dortů: Od chlebového koláče až po šílenosti devadesátek
Polské krówki: Legendární polské karamelky miluje celý svět. Jak si je udělat doma?