uvařila 22. 2. 2022 21:28
Plátky jater osmažíme zprudka 3 minuty z každé strany
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 2. 2022 21:28
Plátky jater osmažíme zprudka 3 minuty z každé strany
játra hovězí, smetana, víno bílé, mouka hladká, olej, máslo, cibule, žampióny, omáčka worcesterová, pepř, sůl
Cuketová sekaná: Šťavnatá a vláčná varianta klasického jídla skvěle chutná teplá i studená, starší cuketu je třeba dobře upravit
Antonín Dvořák miloval českou kuchyni, musel mít řízek a pivo, najednou údajně snědl i 30 švestkových knedlíků
Pět nejlepších posypek na ovocné knedlíky: Strouhaný tvaroh, falešná drobenka i voňavý perník jídlo skvěle ochutí