uvařila 3. 3. 2013 17:35
Přidáme vychladlou podušenou směs,zbývající zeleninu a promícháme.Do masa prořízneme kapsu a naplníme.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 3. 2013 17:35
Přidáme vychladlou podušenou směs,zbývající zeleninu a promícháme.Do masa prořízneme kapsu a naplníme.
roštěnec nízký, slanina anglická, cibule, žampióny, voda, mrkev, celer řapíkatý, rohlík, mléko, vejce, sůl, pepř mletý, slanina anglická, olej, celer, celer řapíkatý, hříbky sušené, máslo
Deset nejstrašidelnějších jídel světa: Na hadí polévku, smaženou tarantuli nebo oční bulvy tuňáka si troufnou jen ti nejotrlejší
Studentské carpaccio aneb Gothaj s cibulí frčel v hospodách před lety a opět se vrací na výsluní
Cukrář Josef Maršálek: Ve StarDance budu žít každou minutu, jako by měla být poslední. Na záhul jsem zvyklý