uvařila 3. 3. 2013 17:36
Měkké maso vyjmeme,šťávu lehce ponorným mixérem rozmixujeme,doplníme tekutinu,dáme plátek másla a provaříme.Podáváme s knedlíkem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 3. 2013 17:36
Měkké maso vyjmeme,šťávu lehce ponorným mixérem rozmixujeme,doplníme tekutinu,dáme plátek másla a provaříme.Podáváme s knedlíkem
roštěnec nízký, slanina anglická, cibule, žampióny, voda, mrkev, celer řapíkatý, rohlík, mléko, vejce, sůl, pepř mletý, slanina anglická, olej, celer, celer řapíkatý, hříbky sušené, máslo
Samosběry 2021: Udělejte si výlet a vlastnoručně si nasbírejte hrášek, maliny či třešně
Jan Punčochář poradil, jak připravit dokonalý smažák: Sýr musí být tučný a olej dobře rozpálený, říká šéfkuchař
Hitem letošního léta je studená káva flash brew: Doma si ji připravíte během chvilky