uvařil 7. 6. 2016 13:45
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 7. 6. 2016 13:45
kližka hovězí, kost hovězí morková, sádlo, cibule, paprika čerstvá červená, žampióny, rajče cherry, paprika sušená sladká, sůl, pepř, kmín celý, koření na steaky, víno červené, vývar hovězí, kedlubna, bůček uzený, olej, ocet vinný, česnek, feferonka, máslo, sůl, pepř
Hitem internetu jsou netradičně připravené těstoviny s chutí cibulačky: One Pot French Onion Pasta jsou úžasně jemné a voňavé
Srbské rizoto: Retro pokrm je šmrncnutý Balkánem a neobejde se bez jedné důležité ingredience, která mu dodá tu správnou barvu
Vánoce na vídeňském císařském dvoře: Po půstu se podávala ryba a salát z polníčku, císař musel mít „tafelspitz“ a Maura v košili