uvařil 7. 6. 2016 13:45
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 7. 6. 2016 13:45
kližka hovězí, kost hovězí morková, sádlo, cibule, paprika čerstvá červená, žampióny, rajče cherry, paprika sušená sladká, sůl, pepř, kmín celý, koření na steaky, víno červené, vývar hovězí, kedlubna, bůček uzený, olej, ocet vinný, česnek, feferonka, máslo, sůl, pepř
Španělské ptáčky z vepřové kýty jsou křehčí než klasické z hovězího masa a báječně šťavnaté. Hotové jsou za pouhou hodinu
Mikulášské ořechy naslano: Do téhle křupavé nadílky se bude chtít zakousnout každý. Příprava je snadná, chuť božská
Holka u plotny radí: Jak na levné a výborné cukroví z vepřových škvarečků? S rybízovým džemem chutná fantasticky