uvařila 2. 11. 2015 19:36
Měkké maso a koření z hrnce vytáhneme a šťávu rozmixujeme.Naředíme smetanou,dochutíme,provaříme a podáváme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 11. 2015 19:36
Měkké maso a koření z hrnce vytáhneme a šťávu rozmixujeme.Naředíme smetanou,dochutíme,provaříme a podáváme
kližka hovězí, cibule, jablko, mrkev, víno červené, smetana, česnek, olej, máslo, sůl, pepř mletý, pepř, rozmarýn čerstvý, skořice
Jak propašovat maso do žaludku malých „vegetariánů“? Přinášíme tipy maminek a recept na domácí kuřecí párky
Encyklopedie bobulovin: Víte, jak vypadá josta a jak v kuchyni nejlépe využít angrešt, černý bez či rakytník?
Jde se grilovat! Na delší párty u grilu počítejte se 400 g masa na dospělou osobu, hodí se i klobásky a nezapomeňte ani na vegetariány