uvařila 27. 2. 2010 16:21
Hovězí kořeněná omáčka s okurkama
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 2. 2010 16:21
Hovězí kořeněná omáčka s okurkama
maso hovězí, slanina anglická, cibule, okurky sterilované, pepř, koření nové koření, bobkový list, paprika sušená sladká, masox, mouka hladká, česnek, sůl
Velký přehled výlovů rybníků 2023: Kam pro čerstvé ryby a kde na místě ochutnáte kapří hranolky či voňavou rybí polévku
Drožďová polévka zasytí a skvěle chutná: Hotovou ji máte do půl hodiny, přijde na pár korun a zvládne ji opravdu každý
Šéfkuchař Radek Kašpárek rád vaří z levnějších surovin. Nám prozradil svůj recept na štědrovečerní rybí polévku