uvařila 12. 7. 2014 21:22
Před koncem vaření přidáme česnek,dochutíme a podáváme např.s těstovinama
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 7. 2014 21:22
Před koncem vaření přidáme česnek,dochutíme a podáváme např.s těstovinama
hovězí zadní, slanina gazdovská, kýta vepřová, žampióny, vývar masový, cibule, olej, kmín celý, paprika sušená sladká, česnek, petrželka zelená, sůl, pepř mletý, mouka hladká, voda
Josef Maršálek radí, jak na chorvatský dezert čupavce. Kostky z medového těsta s čokoládovou polevou si zamiluje každý
Proč se linecké těsto trhá? Cukrář Josef Maršálek připomíná zásadní chyby, kterým se ale dá snadno předejít
Sezona jablek ještě nekončí. Máme pro vás 10 tipů, jak nejlépe sladké plody jabloní využít