uvařil 16. 4. 2011 18:10
Upečeme si krokety
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 16. 4. 2011 18:10
Upečeme si krokety
maso hovězí mleté, vejce, sůl, pepř, olej olivový, ananas, rajče, cukr, ocet vinný bílý, omáčka sojová, protlak rajčatový, voda, cibule, česnek
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno 21. 9. 2024 09:16
Přidáno 21. 9. 2024 09:06
Vyzkoušeli jsme proslulý smažák v restauraci Tomáše Hanáka: Zastávka Nižbor má své kouzlo, skvělé jídlo i chybičku
Čertova kapsa: Šťavnatá kotleta plněná pikantní směsí báječně chutná, příprava je přitom snadná a netrvá dlouho
Pečeme s Ivou: Černé rohlíčky jsou maličká sladká chuťovka, kterou připravíte do hodiny. Uvnitř vláčné, nahoře křupavé chutnají skvěle