uvařil 1. 11. 2010 18:46
Hovězí líčka dušená v kořenové zelenině s červeným vínem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 1. 11. 2010 18:46
Hovězí líčka dušená v kořenové zelenině s červeným vínem
líčka hovězí, mrkev, cibule, celer, pažitka, víno červené, bobkový list, sůl, pepř, sádlo, koření nové koření
Náš život s celiakií: Bezlepkové cestování aneb Co nás příjemně překvapilo během dovolené v Itálii
Rajčatový salát jako čerstvý i v zimě: Stačí ho jednoduše zavařit, postup je snadný, salát skvěle chutná a vydrží několik měsíců
Růžičková kapusta je nenáročná zelenina, kterou můžete sklízet i v mrazech. Před škůdci ji ochrání postřik a odstraňování plevele